Vergaderlocatie op de Veluwe

 Hotel de Sterrenberg is een bijzondere en sfeervolle vergaderlocatie op de Veluwe. Het hotel beschikt over ruime, lichte vergaderruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen, workshops en zakelijke bijeenkomsten.
Te midden van heidevelden en uitgestrekte bossen en toch centraal gelegen tussen Ede, Apeldoorn en Arnhem.

 De natuur uit de omgeving komt terug in de inrichting van ons hotel. Warme kleuren, natuurlijke materialen, grof gezaagd hout en moderne Veluwse kunst. Een perfecte vergaderlocatie voor wie een kleinschalig hotel zoekt met een informele sfeer, maar toch voorzien van alle faciliteiten en goede kwaliteit.

 

Er zijn 8 prettig ingerichte vergaderruimtes voorzien van daglicht en airconditioning. Ideaal voor een heisessie.

De kookstijl van het hotel is lekker, puur en eerlijk met respect voor dier en milieu. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische producten van speciale adresjes uit eigen streek. De gerechten worden bereid met oog voor detail, smaak, kleur en presentatie. Kortom, u wordt ook culinair in de watten gelegd. Rondom het hotel is een tuin en een loungeterras met meerdere zitjes. Hier kunt u zomers buiten vergaderen, lunchen en dineren.


Vergaderbreaks zijn er in diverse vormen, zoals een wandeling met de boswachter, spiegelen met paarden, schapendrijven of valkenieren. Onderweg, op de hei, kan een complete picknick verzorgd worden.

 Dagvergaderingen

Tijdens dagvergadering kan de groep gebruik maken van onze ruime zalen en faciliteiten zonder een overnachting. Uiteraard te verlengen met diner en een borrel.

Meerdaagse vergaderingen

Vergaderingen inclusief een of meerdere overnachtingen. Opstarten met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Misschien nog even gebruik maken van onze Wellness om de dag goed te beginnen!

Meerdaagse vergaderingen

Zalen

Al onze zalen hebben allemaal daglicht en zijn voorzien van beamer met scherm of een grote flatscreen televisie. Binnen ons hotel hebben we een snelle WiFi verbinding.

Bekijk onze zalen