Skip to main content

Hotel met sauna

Bent u op zoek naar een hotel met een sauna waar u in een rustgevende omgeving ontspant? Bij Hotel de Sterrenberg laten we u alle zorgen vergeten tijdens uw verblijf. Ontdek de diverse sauna’s in ons hotel en laat uzelf verwennen in een oase van rust en luxe. Na een dag vol avonturen op de Veluwe geniet u van onze wellnessfaciliteiten. Laat de warmte van de sauna’s uw lichaam verwarmen en uw geest kalmeren, terwijl u zich overgeeft aan een moment van pure rust. Boek nu een kamer in ons hotel met sauna op de Veluwe en ervaar de ultieme combinatie van comfort, ontspanning en gastvrijheid tijdens uw Veluwe-avontuur.

Finse sauna

Stap binnen in onze Finse sauna en laat u onderdompelen in een oase van warmte en ontspanning. Onze sauna is zorgvuldig ingesteld op een comfortabele temperatuur van 80 graden Celsius, waardoor u geniet van de ideale omstandigheden voor ontspanning. De hoge temperatuur en lage luchtvochtigheid van de sauna zuiveren uw lichaam van binnenuit en maken uw spieren los. Bovendien stimuleert de sauna de bloedcirculatie, bevordert het de stofwisseling en verbetert het de ademhaling. Kom langs en ervaar zelf de vele voordelen van onze Finse sauna tijdens uw verblijf op de Veluwe.

Hotel op de Veluwe met zwembad

Turks stoombad

Het Turks stoombad, al meer dan 800 jaar een geliefde ontspanningsmethode, staat bekend om zijn reinigende werking op het lichaam. De hoge luchtvochtigheid en warmte zorgen voor een diepe reiniging van de huid, terwijl uw lichaam de gif- en afvalstoffen via transpiratie afscheidt. De warmte bevordert ook de bloedsomloop en lymfecirculatie, waardoor uw lichaam optimaal herstelt.

Ervaar de moderne luxe van ons Turks stoombad in het hotel. Met een luchtvochtigheid van 98% en een aangename temperatuur tussen de 40 en 50 graden Celsius glijden alle zorgen van u af.

Breng een bezoek aan ons hotel met sauna en ervaar zelf de revitaliserende kracht van ons Turks stoombad, een heerlijke toevoeging aan uw ontspanningsroutine.

Bezoek ons hotel met sauna op de Veluwe
Finse sauna

Tepidarium

Ons tepidarium is een minder intense sauna en biedt een aangename warmte de uw spieren laten versoepelen en transpiratie stimuleren. Uw lichaam verwarmt zich op een natuurlijke manier door de laconium banken die een aangename stralingswarmte bieden. Neem plaats in ons tepidarium voor minimaal 30 minuten en laat de warmte uw lichaam omhullen. Geniet van een weldadige ervaring van totale rust.

Bezoek ons hotel met sauna op de Veluwe
Wellness van een hotel

Infrarood sauna

Ontspan in onze infrarood sauna die beschikt over een snelle opwarmtijd en direct beschikbaar is voor gebruik. De infrarood sauna verwelkomt u met een comfortabele temperatuur die gemiddeld tussen de 40 en 50 graden Celsius ligt. De diepe warmte dringt gemakkelijk door tot in het lichaam, wat gunstig is voor uw spieren en gewrichten. De infraroodstraling helpt bij het reguleren van de bloeddruk, verlicht pijn en geeft energie.

Laat uzelf onderdompelen in de heilzame warmte van onze infrarood sauna en geniet van een ontspannende ervaring.

LET OP: deze sauna is niet geschikt voor zwangere gasten.

Bezoek ons hotel met sauna op de Veluwe

Boek een kamer bij Sterrenberg

Bent u op zoek naar een luxe overnachting in een hotel met sauna op de Veluwe? Boek dan een kamer bij Hotel de Sterrenberg! In ons adults only hotel bieden we verschillende kameropties aan, zodat u uw verblijf helemaal naar wens invult. Kom tot rust in onze luxe accommodaties en geniet van de vele faciliteiten die ons hotel te bieden heeft. Boek nu uw verblijf en ervaar zelf de unieke charme van Hotel de Sterrenberg.

Boek een kamer

Neem contact op met Hotel de Sterrenberg

Heeft u nog vragen over ons hotel met sauna? Neem dan contact met ons op via 0318 591 228 of stuur een e-mail naar info@sterrenberg.nl. We beantwoorden graag al uw vragen en plannen samen met u het perfecte verblijf. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen bij Hotel de Sterrenberg!

Neem contact met ons op