Skip to main content

Bent u op zoek naar een hotel met fitness? Bij ons vindt u niet alleen een uitgebreide fitnessruimte, maar ook een verfrissend zwembad. Bovendien ligt ons hotel midden in de natuur, waardoor u tijdens uw verblijf volop kunt genieten van buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen.

Onze fitness

Ons hotel met fitness beschikt over een uitgebreide fitnessruimte, waardoor u altijd een workout naar wens kunt doen. Voor cardiotraining hebben we diverse apparaten van het merk Life Fitness, zoals een crosstrainer, roeitrainer, hometrainer en een stepper. Heeft u de voorkeur voor krachttraining? Maak dan gebruik van onze dumbbells, bankjes en matjes. Zo blijft u helemaal fit, terwijl u geniet van een luxe verblijf in een rustige omgeving.

Hotel met fitness
Een zwemad in een hotel voor baantjes te trekken.

Hotel met fitness en zwembad

Ons hotel biedt niet alleen een uitgebreide fitnessruimte, maar ook een zwembad. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om in het water te bewegen. Begin uw dag met een verkwikkende zwemsessie of ontspan uw spieren na een intensieve workout in het verfrissende water. Of u nu gaat voor cardio, krachttraining of een ontspannen duik, bij Hotel de Sterrenberg vindt u alles wat u nodig heeft om fit te blijven en tegelijkertijd te genieten van een luxe verblijf.

Hotel met zwembad

Hotel met wellness

Wist u dat ons hotel niet alleen beschikt over een fitnessruimte, maar ook over uitgebreide wellnessfaciliteiten? Geef na een intensieve training uw spieren de ultieme ontspanning. Onze sauna helpt bij het afvoeren van gif- en afvalstoffen uit uw lichaam, waardoor een bezoek aan de wellness de perfecte afsluiting van uw training is.

Bezoek onze wellness
Wellness van een hotel
Vrouw en man die fietsen door het bos.

Actief op de Veluwe

Ons hotel met fitness bevindt zich midden in de prachtige natuur van de Veluwe, waar u volop geniet van diverse buitenactiviteiten. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de uitgestrekte bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes van de Veluwe. Na een dag vol buitenactiviteiten kunt u in onze wellness uw spieren de nodige liefde en ontspanning geven.

Wist u dat u bij ons fietsen met versnellingen of met elektrische ondersteuning kan huren? Maak uw verblijf in ons hotel met fitness compleet met een fietstocht!

Boek een verblijf in ons hotel met fitness

Wilt u graag actief blijven tijdens uw vakantie? Boek dan een kamer bij Hotel de Sterrenberg. In ons hotel met fitness bieden we diverse activiteiten aan, waardoor u actief blijft tijdens uw vakantie.

Boek een kamer

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over ons hotel met fitness? Neem dan contact met ons op via 0318 591 228 of stuur een e-mail naar info@sterrenberg.nl. Ons team beantwoordt graag al uw vragen en vindt voor u de perfecte kamer in ons hotel.

Neem contact met ons op