Vergaderlocatie op de Veluwe

 Hotel de Sterrenberg is een bijzondere en sfeervolle vergaderlocatie op de Veluwe. Het hotel beschikt over ruime, lichte vergaderruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen, workshops en zakelijke bijeenkomsten.
Te midden van heidevelden en uitgestrekte bossen en toch centraal gelegen tussen Ede, Apeldoorn en Arnhem.

 De natuur uit de omgeving komt terug in de inrichting van ons hotel. Warme kleuren, natuurlijke materialen, grof gezaagd hout en moderne Veluwse kunst. Een perfecte vergaderlocatie voor wie een kleinschalig hotel zoekt met een informele sfeer, maar toch voorzien van alle faciliteiten en goede kwaliteit.

 

Onze vergaderlocaties op de Veluwe

Er zijn 6 prettig ingerichte vergaderruimtes voorzien van daglicht en airconditioning. Ideaal voor een heisessie.

En willen jullie een hapje eten tussen het vergaderen door? De kookstijl van het hotel is lekker, puur en eerlijk met respect voor dier en milieu. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische producten van speciale adresjes uit eigen streek. De gerechten bereiden we met oog voor detail, smaak, kleur en presentatie. Kortom, u wordt ook culinair in de watten gelegd. Rondom het hotel is een tuin en een loungeterras met meerdere zitjes. Hier kunt u zomers buiten vergaderen, lunchen en dineren.

Pauze tijdens de vergadering

Vergaderbreaks zijn er in diverse vormen, zoals een wandeling met de boswachter, spiegelen met paarden, schapen drijven of valkenieren. Onderweg, op de hei, kunnen we een complete picknick verzorgen.

 Dagvergaderingen

Tijdens dagvergadering kunt u met uw gezelschap gebruik maken van onze ruime zalen en faciliteiten zonder een overnachting. Uiteraard te verlengen met diner en een borrel.

Meerdaagse vergaderingen

U kunt ook kiezen voor meerdaagse vergaderingen inclusief een of meerdere overnachtingen. Start op met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. En maak nog even gebruik van onze Wellness om de dag goed te beginnen!

Meerdaagse vergaderingen

Vergaderzalen op de Veluwe

Al onze zalen hebben daglicht en zijn voorzien van een groot flatscreen televisie. Binnen ons hotel hebben we een snelle wifi verbinding.

Plan uw vergadering op onze prachtige locatie op de Veluwe en u bent verzekerd van een kalme omgeving met alle faciliteiten die u nodig heeft.