Skip to main content

Hotel op de Veluwe

Bekijk onze arrangementen

Kijkt u al uit naar een luxe arrangement in een hotel op de Veluwe? Hotel de Sterrenberg in Otterlo biedt u een ruime keuze uit allerlei arrangementen. Baad in luxe tijdens uw verblijf in onze wellness en geniet van de sauna’s, de zwembaden en het stoombad, Geniet op culinair hoog niveau in het restaurant en boek een arrangement op de Veluwe.

Soorten arrangementen

U heeft bij de Sterrenberg op de Veluwe een ruime keuze uit allerlei soorten arrangementen. Wilt u bijvoorbeeld maar één nacht verblijven in ons hotel zonder ontbijt? Logies is een arrangement, waarbij u heerlijk comfortabel in een luxe hotelkamer overnacht.

Zondag All-in

Breng uw zondag door in de prachtige omgeving van de Veluwe. Met het zondag All-in arrangement geniet u van een culinair 4-gangen diner met bijpassende wijnen, profiteert u van al onze wellness faciliteiten en ontdekt u de schitterende natuur die de Veluwe te bieden heeft.

 • Ga op fiets- of wandeltocht met behulp van onze routekaart
 • Gun uzelf volledige ontspanning en krijg toegang tot alle faciliteiten in onze wellness
 • Geniet van een culinair 4-gangen diner met bijpassende wijnen
 • Schuif maandagochtend aan in ons restaurant en ontdek een lokaal en verrassend ontbijt met a la carte gerechten

Proef de Veluwe

Ontsnap deze zomer aan de dagelijkse drukte en geniet van een culinair uitje op de Veluwe! Verken de prachtige bossen en heide tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht. Om vervolgens de dag af te sluiten met een heerlijk culinair diner. Verblijf twee nachten inclusief ontbijt en geniet elke avond van een culinair vijfgangendiner.”

 • Twee overnachtingen in ons hotel

 • 2x Culinair 5-gangenverrassingsdiner in Restaurant Cèpes

  2x Lokaal en uitgebreid ontbijt met verrassende a la carte gerechten

 • Toegangskaarten voor het Nationale Park De Hoge Veluwe (dag naar keuze)

 • Gebruik van zwembad met infraroodsauna, fitness en wellness met Finse sauna, stoombad, tepidarium en massagebad

 • Wandel- en fietskaart van de Veluwe

Weekend genieten

Met ons weekend genieten arrangement profiteert u extra lang van alle luxe dat Hotel de Sterrenberg te bieden heeft. Aankomst: vrijdag Vertrek: zondag

 • Slaap 2 nachten in een van onze luxe kamers
 • Ontdek onze keuken tijdens een culinair 5-gangen diner op vrijdag
 • Begin uw zaterdag en zondag met een uitgebreid en lokaal ontbijt met a la carte gerechten
 • Maak vrij gebruik van ons zwembad met infraroodsauna, fitness en wellness

Logies met ontbijt

Word wakker en geniet van een lekker uitgebreid gerecht, een verse jus d’orange en een bakje  koffie. Met dit arrangement  smult u ’s ochtends van een uitgebreid en lokaal ontbijt met a la carte gerechten, die onze ontbijtkoks met liefde bereiden.

Elk seizoen verschillende arrangementen

Een verblijf op de Veluwe is in elk jaargetijde in de Sterrenberg een luxe belevenis. De seizoenen variëren qua temperatuur en natuur. Daar passen wij onze seizoensarrangementen op aan. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van onze wisselende arrangementen.

Waarom kiezen voor een arrangement bij de Sterrenberg

Hotel de Sterrenberg staat garant voor een luxe en ontspannen verblijf. We zijn een adults only 4-sterren wellness hotel met restaurant. Het aanbod met 39 hotelkamers benadrukt het kleinschalige karakter en waarborgt een relaxte en rustige sfeer. Daarbij is de natuur dichtbij met het Nationale Park De Hoge Veluwe op slechts zeshonderd meter afstand van ons hotel.