Activiteiten

Wandelen met de boswachter

Speuren naar sporen! Een heerlijke wandeling met een van onze boswachters. Deze wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Hij start vanuit ons hotel. De perfecte break voor de groep.

Onze boswachter vertelt alles over de planten, bomen, geschiedenis en dieren die rondom ons hotel te vinden zijn.

Vraag nu naar de beschikbaarheid!

Klankschalen workshop

Tijdens deze workshop wordt u meegenomen op ontdekkingsreis door de wondere wereld van onze klankschalen. De schalen hebben stuk voor stuk een zuiver en betoverend geluid. Geniet behalve van de mooie verhalen ook van het bijzondere geluid van deze speciale klankschalen onder het genot van een kopje thee. Na de uitleg en presentatie van de verschillende schalen kunt u ze zelf ervaren.

Een klankschaalsessie kan zorgen voor emotionele rust en ontspanning, stressvermindering, een verhoogde energie en een bevordering van de intuïtie en creativiteit.

Nationaal Park de Hoge Veluwe & Kröller Müller Museum

Bezoek het Nationale Park de Hove Veluwe! De ingang ligt slechts op 600 meter van ons hotel. Het park beslaat 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen en is het leefgebied van onder andere herten, moeflons en wilde zwijnen.

Het park kan ontdekt worden met de gratis witte fietsen. Zo’n 2,5 kilometer verderop ligt het Kröller Müller Museum. Hier is de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld te vinden. Daarnaast zijn er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

Reserveer ook een rondleiding in het Jachtslot St. Hubertus! Dit bijzondere slot bevindt zich ook in het park.

Mountainbiken

Een sportieve onderbreking. Ga met de mountainbikes de bossen van Otterlo in. Een professionele gids legt eerst de fiets uit en daarna ga je 1,5 uur op pad!

Bij deze tocht word je voorzien van een bidon, helm en een fiets. Neem wel sportieve kleding mee! Uiteraard kan je de modder na afloop bij ons onder de douche afspoelen.

Iets anders in gedachten? We denken graag met u mee.