Welkom bij Hotel de Sterrenberg

Place to wander

 

Ons nieuwe zwembad

Wij hebben ons zwembad volledig gerenoveerd, probeer het zelf!

 

Overnachten

 

Dineren in Restaurant Cèpes

 

Geniet van Wellness

 

Vergaderen & trainen

 

Zwembad

 

Wellness

Onze wellness voorzieningen zijn helaas vanwege Covid-19 gesloten.

Wij zijn open!

 Het hotel is open voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke plek om te slapen op de Veluwe. Restaurant Cèpes zal de lekkerste gerechten bereiden voor op je kamer. Onze grootste zorg is om jou een fijn en veilig verblijf te bieden.

Helaas nemen wij geen diner reserveringen aan op ons terras, vanwege de onzekerheid van de geldende maatregelen, de mogelijke toegestane capaciteit en het weer. Wanneer het weer het toelaat maken we een feestje van de lunch en de borrel op ons terras.

Dit arrangement is geldig t/m 25-05-2021

Bekijk ons arrangement hier; Sterrenberg x Cèpes

Hopelijk tot snel!

Adults only hotel op de Veluwe

Welkom bij Hotel de Sterrenberg, 4 sterren wellness hotel in Otterlo.

Heerlijk na een actieve dag buiten op de Veluwe of na een ontspannen relax-dag in onze wellness (onze wellness is op dit moment gesloten ivm de corona regelgeving) slaapt u heerlijk in een van onze 44 hotelkamers. We hebben 5 verschillende kamertypes; Onze kamers zijn natuurlijk, modern en warm ingericht. Alle kamers beschikken over moderne faciliteiten.

De prachtige natuur kunt u ontdekken in het Nationale Park de Hoge Veluwe dat slechts 600 meter van ons verwijderd is. Cultuur kunt u proeven in het Kröller-Müller Museum dat zich in het Park bevindt. Gastronomie beleeft u in ons restaurant Cèpes (u kunt op dit moment niet dineren in het restaurant ivm de corona regelgeving) .

Reserveren:

Aankomst:

Vertrek:Wellness hotel

In 2017 is ons hotel volledig gerenoveerd. Wij verwelkomen u graag in ons nieuwe wellness hotel op de Veluwe.

Echt ontspannen kunt u doen in de wellness. U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van onze wellness met sauna, stoombad, tepidarium en wellness-bad, fitness en ons zwembad. Het zwembad is verwarmd tot 29 graden en relaxpool tot 31 graden.

Proef de natuur, beleef de Veluwe en voel u thuis in de ontspannen sfeer van ons wellness hotel.

Begin de ochtend goed met een lekker én gezond à la carte ontbijt en laat u ’s avonds culinair in de watten leggen in Restaurant Cèpes. Een moment van rust en een moment voor uzelf kunt u beleven in onze wellness.

Covid-19:

Onze maatregelen

Wellness:

Ons aanbod

Vergaderen:

Ons aanbod

Wilt u een cadeaubon geven?

Wist u?

Wij zijn onderneming van het jaar 2018 in de gemeente Ede!

Bekijk onze hotelkamers: