vergaderen op de veluwe

vergaderlocatie op de veluwe

 

Hotel de Sterrenberg biedt een bijzondere en sfeervolle vergaderlocatie op de Veluwe, ideaal voor een heisessie. Het hotel beschikt over ruime, lichte vergaderruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen, workshops en zakelijke bijeenkomsten.
Te midden van heidevelden en uitgestrekte bossen en toch centraal gelegen tussen Ede, Apeldoorn en Arnhem.

 

De natuur uit de omgeving komt terug in de inrichting van ons hotel. Warme kleuren, natuurlijke materialen, grof gezaagd hout en moderne Veluwse kunst. Een perfecte vergaderlocatie voor wie een kleinschalig hotel zoekt met een informele sfeer, maar toch voorzien van alle faciliteiten en goede kwaliteit.

 

Inspirerende vergaderruimtes

Er zijn 6 prettig ingerichte vergaderruimtes voorzien van daglicht en airconditioning.

De kookstijl van het hotel is lekker, puur en eerlijk met recept voor dier en milieu. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische producten van speciale adresjes uit eigen streek. De gerechten worden bereid met oog voor detail, smaak, kleur en presentatie. Kortom, u wordt ook culinair in de watten gelegd. Rondom het hotel is een tuin en een loungeterras met meerdere zitjes. Hier kunt u zomers buiten vergaderen, lunchen en dineren.
Vergaderbreaks zijn er in diverse vormen, zoals een wandeling met de boswachter, spiegelen met paarden, schapendrijven of valkenieren. Onderweg, op de hei, kan een complete picknick verzorgd worden.

 

Houtkampweg 1

6731 AV Otterlo (Veluwe)

+31 (0)318 – 591228

info@sterrenberg.nl

 

 

Wild spotten op de Veluwe

Tip! Er even tussenuit ter ondersteuning van uw zakelijke bijeenkomst? Boutique Hotel Sterrenberg biedt u een uitje ”wild spotten” aan op de Veluwe. Herten, reeën en wilde zwijnen zijn gegarandeerd te zien. De ultieme break waar u en uw collega’s lang over na zullen praten. (periode april t/m oktober) (€ 20,00 p.p. incl. fiets)