Geniet van een luxe en ruime (30m²) tweepersoons hotelkamer met moderne zithoek. Deze hotelkamer heeft een luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en apart toilet.

Bekijk onze Deluxe room

Op deze nieuwste en ruime (40m2) tweepersoons kamer met apart woongedeelte is het heerlijk vertoeven voor diegene die net wat meer ruimte zoekt. Voorzien van een luxe bed, zithoek, een apart toilet en een open badkamer met dubbele douche.

Bekijk onze Deluxe Suite

Onze tweepersoons hotelkamer (22m²) is natuurlijk ingericht. Voorzien van een tweepersoonsbed (180 x 200), aparte badkamer met een inloop douche, hd-tv en koffie en thee faciliteiten.

Bekijk onze Double Room

Luxe hotelkamer (28m²) met schuine glazen pui met uitzicht op onze achtertuin. Voorzien van een tweepersoonsbed (180 x 200), open badkamer met een inloop douche, vrijstaand bad met uitzicht over de tuin, hd-tv en koffie en thee faciliteiten.

Bekijk onze Deluxe Double Room met bad

Onze tweepersoons hotelkamer (22m²) is natuurlijk ingericht. Voorzien van een tweepersoonsbed (180 x 200), aparte badkamer met een douche in het bad, hd-tv en koffie en thee faciliteiten.

Bekijk onze Standard double

Deze ruime tweepersoons hotelkamer (30m²) met luxe badkamer is ingericht met natuurlijke materialen en heeft een ruime zithoek. Heerlijk tweepersoonsbed (180 x 210).

Bekijk Junior Suite

Luxe hotelkamer (28m²) met schuine glazen pui met uitzicht op onze achtertuin en een natuurlijk design.
Voorzien van een luxe Nilson bed (180 x 210 en half open badkamer met inloopdouche en een ruim hoekbad.

Bekijk onze Superior double