Onze Covid-19 maatregelen

Als familiebedrijf geven wij erg om onze naasten. Daarom is de veiligheid van u en ons personeel erg belangrijk voor ons. Wij leggen graag aan u uit welke maatregelen wij hebben genomen naar de richtlijnen van het RIVM. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn. We hebben ook uw hulp nodig. Alleen samen kunnen wij uw veiligheid garanderen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Online Front Office

We kijken er naar uit u te mogen ontvangen, we heten u nog steeds van harte welkom. Vanaf heden kunt u alles online regelen; inchecken, uitchecken en vragen stellen aan de Front Office via de online chat.

Looproutes

Wij hebben ons hotel sfeervol heringericht. Wij geven onze looproutes duidelijk aan met borden, strepen en pijlen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen de 1,5 meter afstand tussen elkaar kan bewaren. De ruime tafelindeling is van te voren bekend.

Diner

U kunt nog steeds culinair genieten in ons restaurant. We hebben een zitting om 17:30 en om 20:30. Naast de aangegeven looproutes serveren wij onze gerechten en drankjes op de juiste afstand uit. We hebben een bewuste keuze gemaakt om een heerlijk culinair 4-gangen menu van de chef te serveren. Uiteraard houden we rekening met persoonlijke voorkeuren.

Ontbijt

Geniet in alle rust van uw ontbijt. We hebben een leuk en lokaal a la carte ontbijt menu met verschillende heerlijke gerechten voor u samengesteld. U kunt uw gewenste ontbijt tijd (online) reserveren.

Wellness

Onze zwembaden en wellness zijn open en per tijdsslot te reserveren! U kunt dit doen op de dag zelf. Ons zwembad is met badkleding en ons wellnessgedeelte is gedurende de COVID-19 beperkingen ook met badkleding. Voor onze fitnessruimte hoeft u niet te reserveren, we vragen u daar voldoende afstand van elkaar te houden.

Housekeeping

Onze Housekeeping is getraind om extra hygiëne maatregelen te nemen. Zowel op de kamers als in de openbare ruimtes. Verblijft u meerdere nachten bij ons en vindt u het niet prettig als onze huishouding bij u op de kamer komt? U kunt eenvoudig via het niet-storen hangertje aan de deur doorgeven dat uw kamer niet gedaan hoeft te worden.

Uw hygiëne

Wij plaatsen op verschillende plekken in onze gangen, restaurant en receptie hand-sanitizers. Daarnaast vragen wij u om regelmatig uw handen te wassen. Als onze gast kunt u de toiletten op uw kamer gebruiken.

Adults Only

Wij hebben ervoor gekozen om een Adults Only hotel te worden. Wij hopen daardoor meer rust, kwaliteit en ruimte te kunnen bieden.

Voordat u komt..

Wij screenen ons personeel op gezondheid. Dat willen wij ook aan u vragen. Bezoek ons hotel niet als u of iemand in uw gezin/huishouden verschijnselen van Covid-19 heeft of verschijnselen die daar op lijken. Wij vragen u met klem om 1,5 meter afstand te houden van ons personeel en de (andere) hotelgasten en u te houden aan de looproutes.

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15:00 op uw aankomstdag. Wij kunnen uw bagage wegens hygiënische redenen helaas niet meer stallen.

U kunt vanaf 08:00 tot 11:00 bij ons uitchecken. Wij vragen u om de kamer voor 11:00 te verlaten mocht u een online check out hebben verricht.