Onze Covid-19 maatregelen

Als familiebedrijf geven wij erg om onze naasten. Daarom is de veiligheid van u en ons personeel erg belangrijk voor ons. Wij leggen graag aan u uit welke maatregelen wij hebben genomen naar de richtlijnen van het RIVM. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn. We hebben ook uw hulp nodig. Alleen samen kunnen wij uw veiligheid garanderen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Vergaderen

We kijken er naar uit u te mogen ontvangen, we heten u nog steeds van harte welkom. Wij hebben onze vergaderruimtes opnieuw ingedeeld. Daardoor kan het zijn dat u met een kleinere groep bij ons komt vergaderen. Wij vragen om uw begrip.

Looproutes

Wij hebben ons hotel sfeervol heringericht. Wij geven onze looproutes duidelijk aan met borden, strepen en pijlen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen de 1,5 meter afstand tussen elkaar kan bewaren. De ruime tafelindeling is van te voren bekend.

Diner

U kunt nog steeds culinair genieten in ons restaurant. We hebben een zitting om 17:30 en om 20:30. Naast de aangegeven looproutes serveren wij onze gerechten en drankjes op de juiste afstand uit. Omwille van onze capaciteit in het restaurant kan het zijn dat de groep in de vergaderruimte of op de kamer dineert.

Ontbijt & lunch

Geniet in alle rust van het ontbijt. Wij hebben een heerlijk a la carte ontbijt samengesteld. De gasten geven de avond van te voren hun keuze door. Zo kan de dag goed en soepel beginnen! Tijdens de lunch verrassen we onze groepen natuurlijk graag. Dit serveren we uit in het restaurant.

Wellness

Onze wellness en zwembaden zijn gelukkig weer geopend per 1 juli. Deze zijn op de dag zelf te reserveren bij de receptie in ons hotel.

Housekeeping

Onze Housekeeping is getraind om extra hygiëne maatregelen te nemen. Zowel op de kamers als in de openbare ruimtes. Indien u twee nachten bij ons verblijft, kunt u via het niet-storen bordje aangeven dat u het niet prettig vind dat onze Housekeeping op de kamer komt tijdens uw verblijf.

Uw hygiëne

Wij plaatsen op verschillende plekken in onze gangen, restaurant en receptie hand-sanitizers. Daarnaast vragen wij u om regelmatig uw handen te wassen. Als onze gast kunt u de toiletten op uw kamer gebruiken.

Mondmaskers

Voor uw en onze veiligheid dragen wij mondmaskers. Wij stellen het op prijs als onze gasten dit ook doen in de openbare ruimtes of wanneer ze zich verplaatsen in het hotel. Tijdens het ontbijt, lunch, diner, in de kamer, in de vergaderruimte en in de wellnessruimtes mogen de mondmaskers af.

Voordat u komt..

Wij screenen ons personeel op gezondheid. Dat willen wij ook aan u vragen. Bezoek ons hotel niet als u of iemand in uw gezin/huishouden verschijnselen van Covid-19 heeft of verschijnselen die daar op lijken. Wij vragen u met klem om 1,5 meter afstand te houden van ons personeel en de (andere) hotelgasten en u te houden aan de looproutes.

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15:00 op uw aankomstdag. Wij kunnen uw bagage wegens hygiënische redenen helaas niet meer stallen.

U kunt vanaf 08:00 tot 11:00 bij ons uitchecken.