Skip to main content

Boutique Hotel Sterrenberg, De Houtzagerij,

De Waldhoorn, Mossel Events en Grand Cafe Kruller

slaan nogmaals de handen ineen.

Op zondag 13 december, 17 januari, 14 februari en 13 maart van 12.00 tot 16.00 uur organiseren zij ‘Proef Otterlo’. Alle vijf de restaurants serveren een amuse gerecht met als thema wild. U krijgt een wandelroute om vervolgens een 5-gangen ‘wild’ lunch te gebruiken gedurende een wandeling door het winterse Otterlo. De gerechten zijn €7.50 bij allen en voor de nodige vertier wordt gezorgd. Start en eindigen is bij de gelegenheid naar keuze.

Mossel Events

Wildsoep met paddenstoelen en een geroosterde krentensnee met een mousse van wildzwijnspate

De Houtzagerij

Fazant met champagnezuurkool en gevogeltejus

Grand Cafe Kruller

Zwijnsham met rode kool salade en bitterballen van wild

De Waldhoorn

Hertencarpaccio met eendenlever

Boutique Hotel Sterrenberg – Restaurant Timber

Rilette van eend met lavas, aardappelkaantjes en knolselderijsalade

Download hier de Proef Otterlo Flyer

Liset

Leave a Reply