Welkom bij Restaurant

cèpes

Onze keukenbrigade onder leiding van chef kok Robert Hartelman kookt met producten van het seizoen en waar mogelijk van mooie (biologische) adresjes uit eigen streek.
Zo komen onze biologische melkprodukten van de zuivelboerderij “IJsseloord” uit Arnhem, de Olde Remeker kaas uit Lunteren en Naegelholt uit de Achterhoek.
Wilt u bij restaurant Cèpes lunchen of dineren?
U kunt aan tafel van maandag t/m zondag
lunch:  12.00 uur  – 16.00 uur
diner: 17.30 uur  –  20.30 uur

Bij Cèpes zijn de gerechten puur van smaak, verfijnd en lekker.
Wij vinden het belangrijk te werken met eerlijke producten met respect voor mens, dier en milieu.

De kaart van Cèpes is compact en wisselt regelmatig. Zij blijft verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd op de Franse tradities met een lichte invloed van de Mediterraanse keuken.

Dineren

Dineren bij Cèpes is genieten van de culinaire gerechten, de combinatie van de met zorg samengestelde wijnen ervaren. Ontspannen tijd met elkaar doorbrengen. Alleen, samen of met een groep.  Wij doen er alles aan om u tijdens het diner, lang of kort, te verrassen.

Menukaart bekijken

Dessertkaart bekijken

Lunchen

Ons culinaire keukenteam onder leiding van chefkok Robert Hartelman bereidt op ambachtelijke wijze de heerlijkste lunchgerechten, waar mogelijk met seizoensproducten uit de streek.

Lunchkaart bekijken